Fontos közlemény

HTML

Üdvözlünk

Üdvözlünk a Ferences Gimnázium 2008.c osztályának érettségi utáni kapcsolattartó oldalán. Jó időtöltést kívánunk!

Utolsó kommentek

  • Kajszi: Kedves Osztálytársaim! :) Mindenkinek aki eltudott jönni nagyon köszönöm hogy velünk ünnepelt, nem... (2011.09.19. 22:06) Meghívó
  • Lia (*_*): Kedves Kajszi! Gratulálok Nektek! Sajnos pont akkor van a Budavári Borfesztivál. Ha úgy alakul, ho... (2011.08.25. 14:09) Meghívó
  • ani-bogár: Szia Anna! Gratulálok! Sajnos nem tudok ott lenni a nagy napon, mert Korzikán leszek, de kívánom, ... (2011.08.22. 11:53) Meghívó
  • Kajszi: Köszönöm :) (2011.08.09. 20:19) Meghívó
  • matyko: gratulálok Kajszi!;) Remélem ott tudok lenni, felírtam az időpontot! (2011.08.08. 18:24) Meghívó
  • Utolsó 20

Hírcsatornák

2010.05.19. 13:38 eckerg

Sátorozás a szigetcsúcsban

Sziasztok!

A 2 éves bejegyzés alatt megbeszéltek alapján kihirdetem, hogy 2010. június 24-25-én (csütörtök-péntek) megismételnénk a két évvel ezelőtti szigetcsúcsi táborozást. Egy kérdés azonban még nyitva áll, és erről minél előbb dönteni kellene.

Dénesnek sikerült 1-2 kenut szereznie, ez(eke)t felvinnénk Tahiba, és onnan indulnánk 24-én 10 óra körül, hogy estére kényelmesen felérjünk Kisorosziba. Másnap ugyaneddig, vagy esetleg akár a kenuk Luppa-szigeti csónakházáig eveznénk vissza, időtől és kedvtől függően.

Egy 4 személyes kenuba viszont legalább 3 ember kell, tehát az egész evezős dologhoz még legalább 3 olyan ember kellene, aki szívesen felevezne. Egy kenu esetén a bérlés díja Dénes tagságának köszönhetően csak 500,-Ft., a második kenu +3000,-Ft-ba* kerül, de erre szerintem nem lesz szükségünk.

Kérek mindenkit, aki úgy egyáltalán kedvet érez a szigetcsúcsos táborozáshoz, hogy jelentkezzen, és írja meg, hogy szeretne-e kenuval menni!

Üdv:
Gábor

*Köszönöm Dénesnek a pontosítást: a 2. hajó napi bérlése kerül 3000,-Ft-ba, ami 2 napra 6000,-Ft. Mivel egyszerre valószínűleg nem tudunk két kenut is elvinni Tahiba, ezért ehhez hozzájöhet az utánfutó 3000,-Ft-os díja.

>>" />

27 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annyit pontosítok, hogy a 2. kenu a két napra 2x3000Ft és akkor már valószínűleg az utánfutót is ki kell bérelni – mert 2 hajó már lehet hogy nem fér el egy autó tetején –, ami még 3000/nap. Ha én lennék a harmadik, akkor beülök kenuzni, de én nem ragaszkodom hozzá.
Na lehet jelentkezni:)
én szívesen evezek:)
én meg vizsgázom
Boldi nem tudja a kódját, így azt üzeni, hogy ha júl. 2 után lenne, szívesen jönne, de előtte nem ér rá. gondolom így már Máténak is jobb:)

(ja, felőlem lehet később)
@matyko: Lehet később is, én csak bedobtam egy időpontot, ami nekem jó. :) Csak akkor mondjátok meg, hogy mikor legyen. Részemről mindegy, mert júliusban szinte végig nem leszek itthon.

Egyébként azt beszéltük, hogy elmehetnénk még egyszer augusztus vége felé, mert most pl. Dia sem tud jönni.
ha a mostani nem jönne össze, szinte biztos, hogy nekem is csak augusztus végén lenne jó
ha van döntés, holnap valaki hívjon lécci reggel 8 és du. 5 között, mert lent dolgozom a csónakháznál és megerősíteném vagy visszamondanám a hajófoglalást! kösz!
Csőőőőőőő
nekem az evezés valszeg nem jön össze, de ha minden igaz, 25 este jó, márpedig akkor tuti ott leszek! Király vagy, Gabi! amúgy nagyjából semmi esély, h a nyár további részében bármikor ráérjek... Hajrá!
elkepzelheto hogy az augusztus vege-vege nekem is klappolna
Szerintem Némóra való tekintettel menjünk most is, aztán a augusztusit még lesz időnk megbeszélni. Matyin kívül van még valaki aki evezne? Fontos lenne, hogy ne hagyjuk az utolsó pillanatra!
Én is megyek, de az evezést kihagyom.
hát nekem biztos nem jó június, mint már írtam, de augusztus oké.
Dénes! ha ketten vagyunk továbbra is (márpedig asszem), azt javaslom mondjunk le a rohatt romantikus ámde elég hosszú felevezésről:D Budakalász-Szigetcsúcs lehet h hosszabb, mint amit édeskettesben szívesen megtennék. mit szólsz? a többi maradhat;)
@matyko: Mondjon Le!!! avagy Monnyon leeee!!!
én is szívesen be ülök a kenuba, csak h megtörjem az édeskettest bár megjegyzem: Tahiból felevezni az nem táv
@ani-bogár:
ezaz aki tökös, az Izlandig is felevez ... (angol órák emlékére)
@ani-bogár:
ezaz aki tökös, az Izlandig is felevez ... (angolórák emlékére)
@MACI24:
ááá most meg kétszer is elment .... sebaj
@ani-bogár: Nyilván, de itt nem a táv a lényeg. :) Egyébként indulhatunk Leányfaluról is; onnantól, hogy szállítani kell a kenukat, majdnem mindegy.
lehet hogy tényleg nem kéne evezni, mert végiggondoltam és elég durva néhány napom lesz utána, aminek jó lenne kipihenten nekiindulni
arról nem is beszélve, hogy tényleg nem teljesítménytúrának lett kitalálva :)
akkor most mi is lesz a program végülis? mármint evezés nélkül is csinálunk vmit, nem?:)
Szerintem a sátorozás továbbra is áll, csak evezés nélkül.
én valószínű, hogy csak este tudok lemenni, mert sok dolgom lesz akkor
26-án lesz egy rendezvény, amire érdemes eljönni, részleteket írok 1-2 nap múlva
Halihó. Ha szabad ilyet javasolni, álljatok elő valami egész konkrét programmal (25 este mikor, hol, hogyan, mit hozzunk), mert így bizony 5-en leszünk. Ja és kicsit látogatottabb portálon kéne hirdetni, mint pl az iwiw!
üdv
Máté
egyetértek Némóval, de javaslom akkor inkább a fészbukot, mert ott ugye a csoport révén a leggyorsabb az info áramlás.
 
süti beállítások módosítása