Fontos közlemény

HTML

Üdvözlünk

Üdvözlünk a Ferences Gimnázium 2008.c osztályának érettségi utáni kapcsolattartó oldalán. Jó időtöltést kívánunk!

Utolsó kommentek

  • Kajszi: Kedves Osztálytársaim! :) Mindenkinek aki eltudott jönni nagyon köszönöm hogy velünk ünnepelt, nem... (2011.09.19. 22:06) Meghívó
  • Lia (*_*): Kedves Kajszi! Gratulálok Nektek! Sajnos pont akkor van a Budavári Borfesztivál. Ha úgy alakul, ho... (2011.08.25. 14:09) Meghívó
  • ani-bogár: Szia Anna! Gratulálok! Sajnos nem tudok ott lenni a nagy napon, mert Korzikán leszek, de kívánom, ... (2011.08.22. 11:53) Meghívó
  • Kajszi: Köszönöm :) (2011.08.09. 20:19) Meghívó
  • matyko: gratulálok Kajszi!;) Remélem ott tudok lenni, felírtam az időpontot! (2011.08.08. 18:24) Meghívó
  • Utolsó 20

Hírcsatornák

2009.09.07. 23:01 MACI24

Osztály találkozó

Üdvözlet, kedves, drága rég nem látott osztály társaim!!!
Egyik szemem nevet, másik sír, hiszen Egy közülünk hamarosan a távoli Frank földre távozik, s ezentúl ott tekint Isten kék egére, míg eljő a kikelet. Így ezt az alkalmat megragadva, kérnélek titeket, hogy találkozzunk és örvendjünk egymásnak, s mi a legfontosabb, vegyünk könnyes búcsút társunktól, ki veszélyekkel tarkított útra indul, távol keleti bevándórlók, algíriai törzsek és ki tudja mily egyéb szörnyűségek állják majd útját, míg eljut az Eifel torony lábához. Mivel már alig van pár napunk, arra gondoltam hogy az összejövetelre a mostani hétvége környékén kéne sort keríteni. (péntek-hétfő között)
Hová menjünk??? (várom az 5leteket, a demokrácia látszatának fenntartása érdekében)

Gábor deák

>>" />

16 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helló!
Arra gondoltam, hogy a cserkszházban lenfonónál lehetne egy osztálysütögetést csinálni. A szombat nem jó, mert akkor foglalt a ház, de pénteken ha jól emlékszem nincs senki és vasárnap sem. A hétfő meg nekem jó, mert másnap későn megyek suliba :) Ha tetszik az ötlet, gyors válasz kéne és beírom magunkat a naptárba, hogy senki ne legyen ott rajtunk kívül.
Minden jót!
üdv: Dénes
ja, és ki is megy frank földekre?
Benne vagyok, de kimegy Frank földre??? (engem is búcsúztathatnátok, mert mostanában többet leszek/vagyok külföldön mint idehaza)
vagy ünnepelhetjük Anit, mert szerdán jön haza Marokkóból 17 nap után. :) De mindenkép találkozzunk!
nemérekráahétvégén
Nem hiszem, hogy eltudok menni alig várom hogy haza mehessek. De mindenkit ölelek.
Szombaton este Józsika egy kabaréban lép fel Nényei Pállal és kedves feleségével a Frankel Leó utcában a 48-as szám alatti régi fürdőben. Nagyon jó programnak ígérkezik!
megyünk :)

Üdv: Vicky, Lilla, Szandra
Szintén megyek. (Bár nem tudom, miért mindenki ehhez írja, amikor a másik szól konkrétan az osztálytalálkozóról. :) )

Gergőt is megkérdeztem, de neki hétvégén 24 órás versenye lesz, és érthető módon pihenni szeretne előtte.
24 órás verseny???? milyen verseny???
Biciklis. Ha jól emlékszem, 3-an vannak és váltják egymást. Továbbiakat tőle kérdezz, nem akarok hülyeségeket mondani.
Pontosítok: hatan váltjuk egymást.
Egyébként pedig holnap be kéne szereznem hétvégére a kaját meg pár dolgot, ha esetleg elmarad az utolsó órám akkor szerintem tudok jönni.
Sajnos nem tudok menni, de jó szórakozást!!
 
süti beállítások módosítása