Fontos közlemény

HTML

Üdvözlünk

Üdvözlünk a Ferences Gimnázium 2008.c osztályának érettségi utáni kapcsolattartó oldalán. Jó időtöltést kívánunk!

Utolsó kommentek

  • Kajszi: Kedves Osztálytársaim! :) Mindenkinek aki eltudott jönni nagyon köszönöm hogy velünk ünnepelt, nem... (2011.09.19. 22:06) Meghívó
  • Lia (*_*): Kedves Kajszi! Gratulálok Nektek! Sajnos pont akkor van a Budavári Borfesztivál. Ha úgy alakul, ho... (2011.08.25. 14:09) Meghívó
  • ani-bogár: Szia Anna! Gratulálok! Sajnos nem tudok ott lenni a nagy napon, mert Korzikán leszek, de kívánom, ... (2011.08.22. 11:53) Meghívó
  • Kajszi: Köszönöm :) (2011.08.09. 20:19) Meghívó
  • matyko: gratulálok Kajszi!;) Remélem ott tudok lenni, felírtam az időpontot! (2011.08.08. 18:24) Meghívó
  • Utolsó 20

Hírcsatornák

2009.05.12. 19:11 eckerg

Nyári kéktúra részletesebben

Kedves osztálytársak!

Mivel páran jelezték, hogy jönnének, elkészítettem a túra részletes tervét, hogy megkönnyítsem a döntést. Néhány módosítást tettem bele.

  1. A szakaszokat meghosszabbítanám napi ~25 km-re.
  2. A túrát megnyújtanám Keszthelyig, ami +47 km-t jelent.

Ennyiből még senki se adja fel, nem lesz annyira durva, mint amilyennek hangzik. Részletek a hajtás után.

eckerg: okt-mod.png

Szóval: mielőtt bármit írnátok, olvassátok el a részletes útitervet:
Részletes útiterv
Ha a leírás alapján is teljesíthetetlennek gondoljátok a megnövelt távot, akkor szóljatok! (Bár nem az, tessék megnézni az útitervben szereplő linken az útleírást.)

Más: nem tudom, mennyire ismeritek a "Másfélmillió lépés Magyarországon" című tévésorozatot. Ebben a '80-as évek elején az MTV stábja végigment a kéktúrán - igaz, az ellenkező irányban, mint mi, és tudtommal egyben. Az MTV videótárban fenn van, érdemes megnézni az utolsó három részt: "A Balatonfelvidéken", "Sümegtől az Alpokaljáig", "Ősz az Alpokalján". A forgatás óta nagyon sokat változott minden, de a táj nem.

Aki nem mondta biztosra a részvételét (Dia és Józsi), azokat kérem, hogy minél hamarabb tisztázzák a dolgot, mert hamarosan foglalnom kellene a szállásokat (már ahol vannak), hogy biztosan legyen helyünk!

Ha van kérdésetek, arra szívesen válaszolok.

Üdv,
Gábor

>>" />

3 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem hangzik rosszul, erősíti a testet és a jellemet .... de nem hinném h lesz időm, sanszos h matekoznom kell a nyáron, esetleg majd levonatozom keszthelyre és fogadom a célba érő keveseket (jó tanács vegyetek pár serpát a kínai piacon, jól fog jönni)
Hali Gabi. Végre eldöntöttem. Megyek,de cak akkor ha aug 15-én otthon lehetek.
nem ígérek semmit jelenleg, kicsit besűrűsödött az augusztusom... igyekszem megoldani, mindenképp preferálnám, ha rövidebb lenne a dolog, mármint max olyan egy hét. azt hiszem ez másnak is vágya.
na, szal igyekszem megoldani a dolgot és menni;)
 
süti beállítások módosítása