Fontos közlemény

HTML

Üdvözlünk

Üdvözlünk a Ferences Gimnázium 2008.c osztályának érettségi utáni kapcsolattartó oldalán. Jó időtöltést kívánunk!

Utolsó kommentek

  • Kajszi: Kedves Osztálytársaim! :) Mindenkinek aki eltudott jönni nagyon köszönöm hogy velünk ünnepelt, nem... (2011.09.19. 22:06) Meghívó
  • Lia (*_*): Kedves Kajszi! Gratulálok Nektek! Sajnos pont akkor van a Budavári Borfesztivál. Ha úgy alakul, ho... (2011.08.25. 14:09) Meghívó
  • ani-bogár: Szia Anna! Gratulálok! Sajnos nem tudok ott lenni a nagy napon, mert Korzikán leszek, de kívánom, ... (2011.08.22. 11:53) Meghívó
  • Kajszi: Köszönöm :) (2011.08.09. 20:19) Meghívó
  • matyko: gratulálok Kajszi!;) Remélem ott tudok lenni, felírtam az időpontot! (2011.08.08. 18:24) Meghívó
  • Utolsó 20

Hírcsatornák

2009.02.02. 08:38 Andréka Doma

Ferbál emléknap

2008. február 2., 2000 Szentendre, Áprily Lajos tér 2, délután 4 óra...

A nagy nap, amikor egy évvel ezelőtt megrendeztük az elmúlt 15 év legjobb Ferbálját...Színdarab Nényei rendezésében, Józsi, Matyi, Fanni főszereplésével. Két keringő, Grease-rocky (B osztály), és a felejthetetlen NÉPTÁNC a mi előadásunkban!

Ezen szép évforduló alkalmából kérek mindenkit, hogy 1 perces néma csenddel, vagy fényképnézegetéssel emlékezzen a gyönyörű estére! Gondoljon kedves osztálytársaira, idézze vissza az emlékeket, melyek az elmúlt négy évét merőben befolyásolták! 

 Nagyon jó emlékezést, szép napot kívánok nektek! 

Üdv: Doma

>>" />

8 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leírhatatlanul jó volt a ferbál, illetve a néptánc! Állatok voltunk :)
iggen. megcsináltuk. azóta is emlék az "álejbee elejbee, sáj lovaaamelej-bee" köszi Doma az emlékezés édes könnyeit:D
Drága Matyi elmondanád nekem és a többi kíváncsi olvasónak h mit jelen az h sáj lovam elejbe???
Bizony bizony semmi értelme... Ám annak h pej lovam elejbe lényegesen nagyobb értelmet tudok adni. Ajánlom mostantól ezt a változatot használd!!:)Persze utána cifrázhatod meg nyújthatod a magánhangzókat ha te úgy szereted de legalább a mással hangzókat ne igen változtasd:) Csak úgy szóltam:)
kedves Panka!:) Ismeretes, hogy a népdaloknak nem egy, de nem is kettő változata forog közszájon (??), és így előfordulhat, hogy olyan verziót hallhatsz, amit még eddig soha. DE: nyilván ebben az esetben nem erről van szó, hiszen mi (legalábbis a legtöbben asszem) akkor tanultuk ezt a nótát, és (ezek szerint) "pejjel" tanultuk. Így igazad van. DE: nincs igazad, mikor azt mondod, h nincs értelme a "sej"-nek, ugyanis ez afféle indulatszó, ha jól emlékszem, vagy legalábbis csujjogatás. És sztem semmi kivetnivaló nincs abban, hogy azt mondom, "na, gyere Pista" ahelyett hogy "gyere Pista".
Befogtam.:)
Kedves Matyi! :) Ha a "sej"re gondoltál, mikor azt írtad h "sáj" akkor bocsáss meg, úgy igen van értelme, bár nem értem mért kéne sájnak mondani... Az indulat szavak és csujjogatásból tartott gyorstalpalódat köszönöm (nem mintha újdonságként ért volna).
:)
@Pankulino: ha hangosan énekelsz (már-már üvöltve :) ), akkor az e-ből egy á-szerű hang lesz. Próbáld ki. :)
Ha egy kis vidámságra van szükségem csak beleolvasok a kommentekbe... csak így tovább mindenkinenk!
Huh. És újra itt! Szóval hát jó, tőlem lehet. De igazából nem győztél/győztetek meg csak lusta vagyok írni!!! :) Pá
 
süti beállítások módosítása