Fontos közlemény

HTML

Üdvözlünk

Üdvözlünk a Ferences Gimnázium 2008.c osztályának érettségi utáni kapcsolattartó oldalán. Jó időtöltést kívánunk!

Utolsó kommentek

  • Kajszi: Kedves Osztálytársaim! :) Mindenkinek aki eltudott jönni nagyon köszönöm hogy velünk ünnepelt, nem... (2011.09.19. 22:06) Meghívó
  • Lia (*_*): Kedves Kajszi! Gratulálok Nektek! Sajnos pont akkor van a Budavári Borfesztivál. Ha úgy alakul, ho... (2011.08.25. 14:09) Meghívó
  • ani-bogár: Szia Anna! Gratulálok! Sajnos nem tudok ott lenni a nagy napon, mert Korzikán leszek, de kívánom, ... (2011.08.22. 11:53) Meghívó
  • Kajszi: Köszönöm :) (2011.08.09. 20:19) Meghívó
  • matyko: gratulálok Kajszi!;) Remélem ott tudok lenni, felírtam az időpontot! (2011.08.08. 18:24) Meghívó
  • Utolsó 20

Hírcsatornák

2008.09.27. 16:09 eckerg

iWiW klub megszűnése, "bejegyzések aljára" link

Kedves osztálytársak!

Azt találtam ki, hogy mostantól a jelentéktelenebb, technikai jellegű bejegyzéseket így fogom megírni, mint ezt: a főoldalon csak a címük és az elvitte a bagoly link fog látszódni, és a bejegyzést a linkre kattintva lehet majd előhozni. Így nem vonja el a figyelmet a tényleg fontos bejegyzésekről. Ha valakinek ellenvetése van, nyugodtan írja meg kommentben.

iWiW klub megszűnése

Az iWiW-es klubot azért hoztam létre anno, hogy az érettségi utáni kapcsolattartást segítse. Mivel azonban május 3-án elindult a Bagolylak, ami ugyanezt űzi magasabb szinten, a klub értelmét vesztette (és amúgy sem látogatta senki). A fentiek miatt a klubot megszüntetem.

"Bejegyzések aljára" link

Végre sikerült áthidalnom azt a problémát, hogy itt, a blog.hu-n nem lehet a kommenteket időben csökkenő sorrendbe rendezni.

Mostantól, ha egy bejegyzésnél több, mint 5 komment van, akkor automatikusan megjelenik egy link:

Sok a komment ennél a bejegyzésnél. Kattints ide, hogy gyorsan elérj az aljára >>>

Ha erre rákattintasz, rögtön az oldal aljára tesz, megkímélve ezzel a Betonkeverőben leginkább tapasztalható hosszas görgetéstől.

A blog.hu korlátai miatt egy JavaScript programocska vezérli a dolgot (konkrétan azt, hogy a főoldalon ne tegye ki ezt a linket :) ). Rendívül primitív program, de azért több böngészővel is kipróbáltam: Internet Explorer 7 és 8, Firefox 3, Opera 9.5 és Google Chrome 0.2 alatt működött.

Jó tanulást mindenkinek!

Gábor

>>" />

5 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huhh... ez a JavaScriptes kemény volt. Internet Explorerrel működött, hurrá. Megnézem Firefox-al. Nem működik.

Kiderült, hogy a Firefox egy sokkal korábbi változatát töltötte le a kódnak, amit azóta már 1000x kijavítottam (mivel az IE sem ette meg). Hiába nyomtam neki F5-öt (frissítés), hiába ürítettem ki a gyorsítótárat... semmi. Ugyanez az Operában és a Chrome-nál is. Internet Explorerben meg tökéletes volt. Rendben, gondoltam, ott hagyom, majd később megnézem, mi lehet a gond. Kikapcsoltam a gépet. Pár óra múlva visszamentem, újra bekapcsoltam és láss csodát: a Bagolylak mind a négy böngészőben hibátlanul megjelent!

Ezek szerint a Firefox, az Opera és a Chrome csak akkor üríti ki a gyorsítótárát, ha újraindítom a komplett rendszert!?!? Ha nem, akkor miért a régi, hibás kódot futtatták ahelyett, hogy szépen letöltötték volna a hibátlan újat, ahogyan azt az Internet Explorer képes volt megtenni? Hihetetlen. Esély sincs rá, hogy áttérjek az IE-ről bármelyik másikra ebből a hármasból. Amúgy se lenne, mert feltettem az IE8-at, és nagyon jó. Egyedül a Chrome-nak bocsájtok meg, mert az még béta.

Huhh. Bocs, de ez muszáj volt. A bejegyzésbe nem akartam beleírni, mert magánügy, de kommentbe jó.
iwiw klub?
olyan is volt? ...
ok, ummmm koszi gabi, en becsulettel vegigolvastam, de ebbol ugy egeszen pontosan megmondom neked, h nagyjabol SEMMIT nem ertettem, de koszonjuk szepen, h ertesitettel rola, es elmeselted nekunk!!!!!
:) :) :)
es koszonjuk h fogalalkozol a bagolylakunkkal :)
Vicky már kezd tanítónénis lenni:P ez a felfokozott szociális érzékenység - amit a Gabi technikai eszmefuttatása kapcsán tanúsítottál - szívet melegendő Vicky néni!:) Csak így tovább!;)
:p
de matyi, semmi bajom a tanitonenikkel, de en nem az szeretnek lenni, hanem ovoneni
*szomoru szemu kutya fejet kepzelj ide*
:)
:)
 
süti beállítások módosítása