Fontos közlemény

HTML

Üdvözlünk

Üdvözlünk a Ferences Gimnázium 2008.c osztályának érettségi utáni kapcsolattartó oldalán. Jó időtöltést kívánunk!

Utolsó kommentek

  • Kajszi: Kedves Osztálytársaim! :) Mindenkinek aki eltudott jönni nagyon köszönöm hogy velünk ünnepelt, nem... (2011.09.19. 22:06) Meghívó
  • Lia (*_*): Kedves Kajszi! Gratulálok Nektek! Sajnos pont akkor van a Budavári Borfesztivál. Ha úgy alakul, ho... (2011.08.25. 14:09) Meghívó
  • ani-bogár: Szia Anna! Gratulálok! Sajnos nem tudok ott lenni a nagy napon, mert Korzikán leszek, de kívánom, ... (2011.08.22. 11:53) Meghívó
  • Kajszi: Köszönöm :) (2011.08.09. 20:19) Meghívó
  • matyko: gratulálok Kajszi!;) Remélem ott tudok lenni, felírtam az időpontot! (2011.08.08. 18:24) Meghívó
  • Utolsó 20

Hírcsatornák

2008.06.13. 15:11 ani-bogár

Fontos! Sátorozás a Szigetcsúcsban!

Szijasztok Kedves Osztálytársak!

Szeretnélek titeket egy fergeteges programra meghívni! A program a következő: (röviden: sátorozás a Szigetcsúcsban) Csütörtökön az osztály befejezi az érettségit, ennek örömére ránk fér egy kis buli és kikapcsolódás. (Tom, hogy lesz "ilyen" évfolyam buli, de tom, hogy amikor az évfolyam dolgokról van szó, akkor mindenki húzza egy kicsit a száját...)

Tehát csütörtökön laza legyintéssel magad mögött tudod az érettségi nyűgét, fogsz egy táskát, raksz bele: hálózsákot, polifómot, fürdőruhát -nem kötelező-, fogkefét, fogkrémet, pólót, nadrágot, pulcsit, törölközőt, wcpapírt, úszógumit -akinek kell-, labdát, kártyát, meg ami még eszedbe jut. Ezután elsétálsz a legközelebbi buszmegállóba, ott felszállsz a buszra - aminek indulásáról mindekit tájékoztatni fogok - és leszállsz Kisoroszi révnél - a májerek kocsival jönnek, de az igazi májerek kisbusszal (Doma) -, ott hajózunk egyet át a túlpartra, majd egy kellemes séta után sátrat verünk. Itt töltjük a csütörtök estét. Kolbászt és szalonnát sütünk, hideg sört kortyolgatunk, vagy pálinkát nyalogatunk -kinek mi jut? -, midezt a gyönyörű naplemente kíséretében, ugyanis táborhelyünk nyugati irányba néz.

Este jól szórakozunk, aki akar megmártózik a Dunában. Reggel ébredés után végleg ráeszmélünk, hogy az a k...a érettségit már tényleg letudtuk, ennek örömére - és, hogy tudjuk, hogy az Á-sok még aznap küszködnek - kellemesen eltöltjük a napot. Aztán délután aki akar hazamegy és elmegy az évfolyam bulira, akit meg még csábít a maradék(?) pia, meg a jó társaság az a péntek estét is ott tölti, aztán szombaton hazamegy. Aztán valmikor lesz az évzáró, meg a bankett, arra becsoszogunk... :)

Mibe fog ez neked kerülni?
2db buszjegy, és 2db révjegy árába (busz: kb. 150-200 Ft/db, rév 150 Ft/db).
Ezenkívül szinte semmibe, a spejzból leakasztasz 1 rúd kolbász, 1 paprikát, 1 csík szalonnát, néhány szelet kenyeret, néhány palack ásvány vizet, a lusták ott is megvehetik.

Mindenkit szeretettel várok! Írjon aki jön vagy az iwiw-en, vagy az e-mail címemre, vagy a mobilomra: 06-30-820-72-54!

Sok sikert midenkinek a szóbelikhez!

>>" />

3 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sziasztok!

Még anyit szeretnék megjegyezni, hogy ez nem ellenszervezés akar lenni az évfolyam bulira, mert ez csütörtök este lesz, de aki akar maradhat péntek este is! Szóval aki akar el tud jönni ide is meg az évfolyam bulira is!!!

(Eddig 7-en megyünk sátorozni)

Puszi Ani
Ja és bocs a helyesírásihibákért!! ; )
(küszködnek, helyett küzködnek)
Szóval eddig úgy áll a helyzet, hogy a következő osztálytársak jönnek sátorozni: Némó, Dénes, Józsi, Kristóf, Boldi, Mester, Kata, Fanni (?), Vicky, Dia, Ani. Aki akarja hozhatja a barátját vagy barátnőjét, de szoljon, mert akkor úgy kell intéznünk a sátrakat!

A pontos adatokról kedden tájékoztatok mindenkit.

Addig puzsa! Ani
 
süti beállítások módosítása