Fontos közlemény

HTML

Üdvözlünk

Üdvözlünk a Ferences Gimnázium 2008.c osztályának érettségi utáni kapcsolattartó oldalán. Jó időtöltést kívánunk!

Utolsó kommentek

  • Kajszi: Kedves Osztálytársaim! :) Mindenkinek aki eltudott jönni nagyon köszönöm hogy velünk ünnepelt, nem... (2011.09.19. 22:06) Meghívó
  • Lia (*_*): Kedves Kajszi! Gratulálok Nektek! Sajnos pont akkor van a Budavári Borfesztivál. Ha úgy alakul, ho... (2011.08.25. 14:09) Meghívó
  • ani-bogár: Szia Anna! Gratulálok! Sajnos nem tudok ott lenni a nagy napon, mert Korzikán leszek, de kívánom, ... (2011.08.22. 11:53) Meghívó
  • Kajszi: Köszönöm :) (2011.08.09. 20:19) Meghívó
  • matyko: gratulálok Kajszi!;) Remélem ott tudok lenni, felírtam az időpontot! (2011.08.08. 18:24) Meghívó
  • Utolsó 20

Hírcsatornák

2008.05.21. 12:33 eckerg

"Fontos közlemény" doboz

Kedves osztálytársak!

Úgy gondoltam, nem ártana valami, ami rögtön belépéskor az arcotokba vágja, ha valami fontos közölnivalója van valamelyik osztálytársatoknak, ezért elkészítettem a "Fontos közlemények" dobozt, aminek a működését belépésetekkor már láthattátok is.

Ha nem tudod, hogyan kell bezárni: a jobb felső sarkában ott a kis ×. :)

Beállíthatod, hogy a doboz mikor ugorjon elő. Ha bejelölted a pipát az alján (alapból be van jelölve), akkor legközelebb akkor fog megjelenni, ha új közleményt állítunk be. Ha nem jelölted be, akkor megint meg fog jelenni, ha legközelebb ellátogatsz a Bagolylakra úgy, hogy a két látogatás között bezártad a böngészőprogramot (Internet Explorer, Firefox, Opera, kinek mi van).

A dobozt kézzel is előhozhatod, ha jobboldalt az "Üdvözlünk" panelen a "Közlemény megjelenítése" linkre kattintasz. Ha a "Felejtse el a választásomat" hivatkozást választod, akkor elfelejti, hogy már voltál itt és kikapcsoltad, és így újból megjelenik.

Ha van valami olyan közölnivalód, ami annyira fontos és sürgős, hogy nem elég bejegyzésbe írni, akkor szólj nekem, és én beteszem közleménynek.

Ha valamit nem értesz, kérdezz!

Üdv, Gábor

>>" />

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
 
süti beállítások módosítása