Fontos közlemény

HTML

Üdvözlünk

Üdvözlünk a Ferences Gimnázium 2008.c osztályának érettségi utáni kapcsolattartó oldalán. Jó időtöltést kívánunk!

Utolsó kommentek

  • Kajszi: Kedves Osztálytársaim! :) Mindenkinek aki eltudott jönni nagyon köszönöm hogy velünk ünnepelt, nem... (2011.09.19. 22:06) Meghívó
  • Lia (*_*): Kedves Kajszi! Gratulálok Nektek! Sajnos pont akkor van a Budavári Borfesztivál. Ha úgy alakul, ho... (2011.08.25. 14:09) Meghívó
  • ani-bogár: Szia Anna! Gratulálok! Sajnos nem tudok ott lenni a nagy napon, mert Korzikán leszek, de kívánom, ... (2011.08.22. 11:53) Meghívó
  • Kajszi: Köszönöm :) (2011.08.09. 20:19) Meghívó
  • matyko: gratulálok Kajszi!;) Remélem ott tudok lenni, felírtam az időpontot! (2011.08.08. 18:24) Meghívó
  • Utolsó 20

Hírcsatornák

2008.06.17. 21:25 ani-bogár

Szigetcsúcsban Sátorozóknak!!!

Kedves Osztály!

Eddig 14-en jelezték, hogy szeretnének jönni csütörtökön a Szentendrei szigetcsúcsba sátorozni. Ennek nagyon örülök!!!

Csütörtökön az osztálynak fél 11, 11-re jelenése van az iskolában az eredményhirdetés miatt. Erre mindenkinek elegáns ruhában kell menni. Ezért rögtön az eredményhirdetés után nem tudunk elindulni, mivel gondolom a fiúk az öltönyt, a lányok meg a csinos ruhát nem akarják magukkal hozni egy sátorozásra... Ezért az eredményhirdetés után mindenkinek lesz ideje hazamenni, átöltözni, cuccait felmarkolni.

A busz, amivel mennénk 16:35-kor indul Árpád-hídtól, Szentendrén van 17:05-kor. Erre szálljatok fel. Akinek ez az időpont nem jó annak van Árpád-hídtól 17:35-kor, 18:35-kor, 19:35-kor, 20:45-kor induló busz is. Rév mindegyikhez megy, én meg elésétálok a révhez, és elvezetem a táborhelyünkhöz a kedves osztálytársat/ osztálytársakat...

Kaja: Szalonnát, kolbászt sütünk, kenyeret pirítunk, meg aki amit szeretne. Mindenki hozzon magának ehhez alapanyagokat.

Sátor: Boldi hoz sátrat (meg zenét), Vickyt ezúton szeretném megkérni, h ő is hozza a 3 személyes sátrát, én viszek egy 2 személyes sátrat, még 1 sátorra minimum szükségünk lenne, szóval aki tud hozzon és szóljon nekem!

Remélem mindenki jól fogja magát érezni, a táj, a környezet gyönyörű lesz. Akár hőség, akár kicsit hűvösebb lesz, mindenképp jó buli lesz az érettségik után.

Pusza MINDENKINEK!
ANI

>>" />

2 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Sátorozók!

Mester is hoz egy kétszemélyes sátrat, de aki még tud, hozzon egyet!

Vannak akik cangával jönnek, ők szóljanak nekem, elmondom nekik az útvonalat. (Mesterék is cangával jönnek, ők már tudják az utat)

PÁ puszi
én viszek egy 2-személyes sátrat
 
süti beállítások módosítása