Fontos közlemény

HTML

Üdvözlünk

Üdvözlünk a Ferences Gimnázium 2008.c osztályának érettségi utáni kapcsolattartó oldalán. Jó időtöltést kívánunk!

Utolsó kommentek

  • Kajszi: Kedves Osztálytársaim! :) Mindenkinek aki eltudott jönni nagyon köszönöm hogy velünk ünnepelt, nem... (2011.09.19. 22:06) Meghívó
  • Lia (*_*): Kedves Kajszi! Gratulálok Nektek! Sajnos pont akkor van a Budavári Borfesztivál. Ha úgy alakul, ho... (2011.08.25. 14:09) Meghívó
  • ani-bogár: Szia Anna! Gratulálok! Sajnos nem tudok ott lenni a nagy napon, mert Korzikán leszek, de kívánom, ... (2011.08.22. 11:53) Meghívó
  • Kajszi: Köszönöm :) (2011.08.09. 20:19) Meghívó
  • matyko: gratulálok Kajszi!;) Remélem ott tudok lenni, felírtam az időpontot! (2011.08.08. 18:24) Meghívó
  • Utolsó 20

Hírcsatornák

2008.09.29. 12:16 Andréka Doma

Tranzitus 2008 - Tövis utca

Kedves 2008c osztály!

Diával való egyeztetés után írok nektek a Tranzitussal kapcsolatban.

Menyus felhívott és kérte részvételünket a péntek esti szertartáson (okt. 3 péntek este 6 Tövis utca), amin be is kell segíteni neki egy kics tranzitusi éneklésben! Utána Félix atya agapét készít számunkra.

Sajnos ezzel a meglepetés ugrott, viszont a szülinapi ünneplés így sem maradhat el. Dia a lányokkal megbeszéli a gesztenyés süti készítésének módját és egyéb nyalánkságokat. Ezzel kapcsolatban őt keressétek!

Kérlek titeket, hogy a létszám miatt itt a bagolylakon jelezzétek a részvételi szándékotokat!

Előre is nagyon köszönöm, és DIÁNAK PEDIG A SZERVEZÉST!

Mindenkinek további szép hetet!

Üdv: Doma

>>" />

22 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nos, szoval amint mar jeleztem az elso level megerkeztekor, MEGYEK.
sok sikert mindenkinek.
josika ott lesz ha él addig
Nah elv en is megyek, csak a tesim miatt kesve fogok odaerni..
hangom majd megtölti az Úr Házát
Én is úgy tervezem, hogy jövök.
Amúgy kb nem lehet tudni meddig fog tartani? Tudom az éjszakába nyúló banzáj lesz, de azért mégis
hat szamold ki, ha 6-kor kezdodik a mise, utana meg tranzitus, utana meg ez a kajalas, hat olyan 2 ora hossza tuti lesz... :S
Katával mi is benne vagyunk :)
Természetesen megyek...
puszi Nektek!(marketingóráról)
hát ugyan Domesz-mosztesz (világ legjobb tortája youtubeon, akinek nem lenne világos az elnevezés) felhívott ma és megígértem neki a részvételemet, azért itt is bejegyzem, hogy: ott leszek.
Menyus nagyon vár minket 3/4 6-ra, hogy még a mise előtt átnézzük az énekeket. "BARÁTNŐKET HOZZATOK" felkiáltással készül és vár minket az Öreg Mohikán! :) 30 főre készítenek kaját, tehát mindenki jöjjön, még az is aki nem jelzett vissza! Szép napot nektek!
ha a lányok visznek mindenféle édességet , nem kéne nekünk (fiuknak) meg valami folyadékot "ne adj Isten" alkoholt :D vinnünk hogy legyen mivel koccintani meg ilyesmi????
Maci! Ha tudsz, vagy bárki más, hozhat akár pezsgőt, bort, vagy alkoholmenteset, hogy tudjunk koccintani, a többi az mindenkinek legyen a saját igénye szerint. :) Előre is köszi mindenkinek és este 3/4 6kor ott találkozunk!
Egy fél óra múlva kezdődik a mise... Én itt ülök a Mechwarton az autóban és volt valaki olyan balga, hogy a házi wifit nem kódolta le, így ezt kihasználva olvasok egy kis indexet és írok nektek néhány sort, hogy ha hazamentek ezután a fergeteges este után, akkor is legyen mit olvasnotok! :) Szép estét mindenkinek, és jó éjszakát! Köszi a részvételt, és főleg azt, hogy ennyien voltatok! Üdv! :)
 
süti beállítások módosítása