Fontos közlemény

HTML

Üdvözlünk

Üdvözlünk a Ferences Gimnázium 2008.c osztályának érettségi utáni kapcsolattartó oldalán. Jó időtöltést kívánunk!

Utolsó kommentek

  • Kajszi: Kedves Osztálytársaim! :) Mindenkinek aki eltudott jönni nagyon köszönöm hogy velünk ünnepelt, nem... (2011.09.19. 22:06) Meghívó
  • Lia (*_*): Kedves Kajszi! Gratulálok Nektek! Sajnos pont akkor van a Budavári Borfesztivál. Ha úgy alakul, ho... (2011.08.25. 14:09) Meghívó
  • ani-bogár: Szia Anna! Gratulálok! Sajnos nem tudok ott lenni a nagy napon, mert Korzikán leszek, de kívánom, ... (2011.08.22. 11:53) Meghívó
  • Kajszi: Köszönöm :) (2011.08.09. 20:19) Meghívó
  • matyko: gratulálok Kajszi!;) Remélem ott tudok lenni, felírtam az időpontot! (2011.08.08. 18:24) Meghívó
  • Utolsó 20

Hírcsatornák

2010.05.03. 21:12 eckerg

2 éves a Bagolylak

Kedves osztálytársak!

Gondoltam, egy kicsit beindítom a blogot abból az alkalomból, hogy 2 éves lett. Az elmúlt évben nem szerveztünk sok programot, még az egy évvel ezelőtti születésnapi bejegyzés is a címoldalon van.

Lenne valakinek kedve egy, a két évvel ezelőttihez hasonló szigetcsúcsi sátorozáshoz a vizsgaidőszak végén? (Esetleg egy rövidebb kéktúrához valamikor nyáron? :) )

Ha valaki könnyebben szeretné követni a blog eseményeit, annak tudom ajánlani a két RSS hírcsatornát:

rss Bejegyzések
Kommentek


Üdv,
Gábor

>>" />

20 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia Gábor! Persze h van! Én a szigetcsúcsos sátorozásra szavazok! Húúúúúú már nagyon elképzeltem, röpizhetnénk, szám háborúzhatnánk, sütögethetnénk, sörözhetnénk, stb. Amúgy kenuval fölevezhetnénk a szigetcsúcsba! Mit szóltok?
benne vagyok egy szigetcsúcsban, de csak ha sárkány sört iszunk Dénessel:D:D
en is szivesen megyek! de sajnos a vizsgaidoszak vegen fix, hogy nem tudok menni...
@ani-bogár: Az evezés szerintem is jó ötlet. Honnan gondoltad az indulást?
@matyko: Ezen ne múljon... :) Dénes?
Tavaly Gödről a Piarista gimiből béreltünk szinte ingyen kenukat. Péntek este indultunk, lecsorogtunk a sziget aljába, feleveztünk békás fölé ott töltöttük az éjszakát és másnap onnan fel egészen a szigetcsúcsig. Vagy mehetnénk bicajjal. Azzal hamar ott vagyunk, pláne Te, Mester :) Tahiból. Bpről max 2 óra bicajjal. Szentendréről 1,5 óra.
@ani-bogár: Szerintem mind a kettő jó ötlet, de azért kíváncsi vagyok a többiek véleményére is. :) Egyébként mi Gergővel amúgy is szinte mindig biciklivel mentünk, amikor ott táboroztunk.
a sátrazás tényleg jó ötlet:) Budakalászon a Dunaparton van a Vidre-csónakház, onnan tudok szerezni hajót olcsón. Van kenu, kajak, kilbót, talán még egy Zodiak-ot is tudok kérni, de gondolom nem motorossal akarunk fölmenni:)
itt az egyesület honlapja: www.vidrase.hu/
sárkányt meg csak akkor iszom, ha Dia hoz nekem megint jéghideg sió-körtelét reggelre :D
Dini! A Diát megkérdeztem és azt ígérte, h ő is jönni fog, a körteléről nem érdeklődtem.
dejó:))) akkor már csak időpont kell sürgősen ha a vidrától akarunk hajót, mert mostanában nagyon viszik
@k.denes: Nekem a vizsgaidőszakom elég képlékeny; minden attól függ, hogy két tárgyból sikerül-e megajánlott jegyet szereznem. Ha igen, akkor részemről már 15-étől mehetünk. Ha nem, akkor csak kb. 23-ától. (Egyébként már most jelzem, hogy nekem nem kell hajót kölcsönözni.)
ha jól emlékszem, 20-tól 26-ig csak 2db 4-es és 2db 3-as kenu lesz, a többit elviszik nagy túrára. Szóval mielőbb le kell foglalni ha komolyan gondoljuk, mert rengetegen jönnek evezni már 2-3 hete. Ez a dátum nem biztos, megkérdezem még hogy hogy van pontosan. De nekünk tényleg gyorsan ki kell találni hogy mikor akarjuk, különben nem biztos hogy lesz hajónk.
egyébként meg én nem ragaszkodom az evezéshez, de ha ti szeretnétek, akkor szívesen segítek
Szóval: akkor kinek lenne jó június 24-25-én (cs-p)? Csak, hogy valami konkrét javaslat is legyen. :)
nekem egyelőre jónak tűnik
@eckerg: nekem is innen nézve jó
Sziasztok ! nekem is tetszik az ötlet csak ha lehet augusztusba legyen mert én csak akkor érek ré
@k.denes: a körtelé mér a hűtőben:)
akkor lassan kezdem én is mellé pakolni a sárkányt :D
Na, akkor most mi legyen? Tegyük át augusztus végére? Vagy esetleg is-is?
szerintem lehetne mindkettő
 
süti beállítások módosítása