Fontos közlemény

HTML

Üdvözlünk

Üdvözlünk a Ferences Gimnázium 2008.c osztályának érettségi utáni kapcsolattartó oldalán. Jó időtöltést kívánunk!

Utolsó kommentek

  • Kajszi: Kedves Osztálytársaim! :) Mindenkinek aki eltudott jönni nagyon köszönöm hogy velünk ünnepelt, nem... (2011.09.19. 22:06) Meghívó
  • Lia (*_*): Kedves Kajszi! Gratulálok Nektek! Sajnos pont akkor van a Budavári Borfesztivál. Ha úgy alakul, ho... (2011.08.25. 14:09) Meghívó
  • ani-bogár: Szia Anna! Gratulálok! Sajnos nem tudok ott lenni a nagy napon, mert Korzikán leszek, de kívánom, ... (2011.08.22. 11:53) Meghívó
  • Kajszi: Köszönöm :) (2011.08.09. 20:19) Meghívó
  • matyko: gratulálok Kajszi!;) Remélem ott tudok lenni, felírtam az időpontot! (2011.08.08. 18:24) Meghívó
  • Utolsó 20

Hírcsatornák

2009.04.25. 18:36 k.denes

Nyaralás 2 . 0

Sziasztok!

Ma beszéltem Matyival és arra jutottunk, hogy egy biciklizős túrát össze kellene hozni a nyáron. Mindenképpen valami vízpartra mennénk (Balaton előnyben!). Én arra is gondoltam, hogy több naposat is lehetne Balatonnál messzebbre, de a program, ugyanúgy mint az időpont, természetesen a résztvevőktől függ. Ha kitűzött célpont van, nem is kell mindenkinek biciklivel jönni, ugyanúgy lenne megoldva, mint tavaly.

Ha valakinek van telke a Balcsin, vagy valahol máshol (akár kunyhó vagy ház nélkül), amit pár napra fel tud ajánlani régi osztályának, azt nagyon megköszönnénk és higgye el, hogy Isten megfizeti :)

És mint látom a pénz másnak is probléma. Erről csak annyit, hogy ezt igencsak olcsón megúsznánk és ha nem is Horvátországban, de ugyanúgy együtt vagyunk.

Na mindenkinak kellemes vizsgaidőszakot, aki érettségizik még, annak is sok sikert! Aztán jót ne halljak rólatok! :)

Dénes

>>" />

6 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cangázás jó ötlet!
Én szívesen megyek!
Pusza, jó tanulást mindenkinek!
jól hangzik :D (megj. a vizsga időszak nem kellemes)
pedig már majdnem azt hittem :D
egyenlőre úgy tűnik, hogy a helyszín meg van oldva, ha még jobbat nem találunk (csopak). aki esetleg tud mást, szívesen fogadunk javaslatot
Sziasztok drága Barátok!
Sikerült feljutnom hosszú idő után. A nyári ötletek (Dénes, Maci) igazán kecsegtetőek, ha többet tudtok róluk kérlek küldjétek nekem is.
Amúgy belegondoltatok, hogy tavaly ilyenkor kezdtük az érettségit? Hülye kérdés, már biztos nem ezzel foglalkoztok, hanem a fincsi vizsgákkal. Bocsi én le vagyok ragadva.
Szóval egy szó mint 100 mára ennyit, mindenkinek a legjobbakat. Üdv egy tékozló lélek.
ui.: csinálni kéne Menyus misét.
 
süti beállítások módosítása